Με την συμπλήρωση ενός μήνα.

Ναι, σήμερα, 21 Οκτωβρίου 2009, συμπληρώσαμε ΕΝΑ ΜΗΝΑ λειτουργίας...

Και τι μήνα! Και τι δεν είχε αυτός ο μήνας: Δουλειά, τρέξιμο, αγωνίες, ΠΟΛΥ αγχος, αλλά και ...εκπλήξεις.

Ναι, φίλοι του House of Wine. Μας εκπλήξατε ΠΟΛΥ ευχάριστα. Εχοντας σαν στόχο το καλύτερο δυνατό e-shop κρασιού και ποτών, περιμέναμε μιά καλή ανταπόκριση. Γιατί, γιά όσους γνωρίζουν το Internet marketing, είναι γνωστό ότι, όσο καλό να είναι ενα site, όσο λειτουργικό, καλά σχεδιασμένο, όσο... όσο, αν ο ΘΕΟΣ Google δεν σε "κατατάξει" εκεί που νομίζει, δεν πρόκειται να έχεις την κίνηση που ...θεωρείς ότι πρέπει να έχεις.

Ε, λοιπόν, το House of Wine, είχε στο διάστημα αυτό, απίστευτη κίνηση. Κα όχι μόνο! Είχε πολλές, και σημαντικές παραγγελίες, και -το κυριώτερο γιά τους συντελεστές του, όλους εμάς, δηλαδή- πολλά συγχαρητήρια από εσάς όλους, γιά τον τρόπο που σας αντιμετωπίσαμε.

Γιά όλα αυτά, σας ευχαριστούμε θερμά. Να δώσουμε τις γνωστές υποσχέσεις, ότι "... θα είμαστε ΠΑΝΤΑ ...", " ...θα κάνουμε ότι...".

Αλλά ξέρουμε, ότι καμμιά υπόσχεση δεν γίνεται πιά πιστευτή. Μόνο ότι επιβεβαιώνεται με την πάροδο του χρόνου, από "υποσχέσεις" άλλωστε, έχουμε όλοι γεμίσει...

Γι' αυτό, παρακολουείστε μας. Δείτε αν συνεχίζουμε με την ίδια ένταση, με το ίδιο πάθος. Δείτε αν συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε όπως στην αρχή, αν γινόμαστε καλύτεροι. Και αν κάτι από όλα αυτά βλέπετε ότι "στραβώνει", περιμένουμε να μας το πείτε. Και να περιμένετε να δείτε αν θα το διορθώσουμε. Και αν δεν το κάνουμε, η τιμωρία είναι γνωστή, και έχει πολλές φορές επιπέσει σε όσους ξεκίνησαν καλά, και στην συνέχεια ..."έδεσαν τον γάιδαρό τους", νομίζοντας ότι πιά ΕΙΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ, ότι δεν θα τους γυρίσετε την πλάτη...

Συνεχίζουμε λοιπόν, όπως ξεκινήσαμε. Ο αγώνας είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ δρόμος ταχύτητας, ΚΑΙ δρόμος αντοχής.

Σας ευχαριστούμε, ακόμα μιά φορά, και... συνεχίζουμε να τρέχουμε! Ελπίζουμε να βλέπουμε πάντα το πρόσωπό σας, πρόσωπο ευχαριστημένων φίλων, και όχι την πλάτη σας.


Αναρτήθηκε από τον Sommelier

0 σχόλια: