Ανοίγουμε!

Ναι. Φαίνεται ότι τα καταφέραμε...

Φαίνεται ότι πετυχαίνουμε τον στόχο μας: Να ανοίξουμε "στην ώρα μας", μιά ώρα που ορίσαμε πολλούς μήνες πριν, όταν ξεκινούσαμε την δημιουργία του House of Wine.

Ναι... ξέρω, κάποιοι φίλοι που παρακολουθούν το Blog, θα παρατηρήσουν ότι δώσαμε στον εαυτό μας μιά μέρα παράταση! Είχαμε πει 20 Σεπτεμβρίου και τώρα έγινε 21!

Εχετε δίκιο, αλλά τι ψυχή έχει μιά μέρα, τι είναι μιά ημέρα μπροστά στους μήνες δουλειάς, προσπαθειών; Μα, σχεδόν τίποτα! Αλλά μέσα σ' αυτό το "τίποτα" γιά εσάς, αυτή τη μέρα παραπάνω που χαρίσαμε στον εαυτό μας, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να γίνει. Σε μιά μέρα; θα μου πείτε. Ναι, σε μιά μέρα! Είναι η "σχετικότητα του χρόνου" που έλεγε και ο μακαρίτης ο Αινστάιν (γνωστός φίλος του οίνου και αυτός!). Μιά μέρα, πριν τον τελικό στόχο μηνών, είναι ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ, να είστε βέβαιοι!

Ετσι λοιπόν... ανοίγουμε. Την Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 το πρωί, το site του House of Wine θα είναι "up and running" όπως λέμε σε απλά ελληνικά.

Ελπίζουμε να είστε εκεί. Περιμένουμε όλους τους φίλους του οίνου να είναι εκεί, να μας επισκεφθούν και -γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!- να αγοράσουν. Ελπίζουμε να βρείτε το site αντίστοιχο των δικών σας προσδοκιών. Γιατί σίγουρα, εμείς δεν το βρίσκουμε ακόμα αντάξιο των δικών μας! Παρά την δουλειά που έγινε, παρά την υπερπροσπάθεια, ΠΟΤΕ δεν θα θεωρήσουμε το Site του House of Wine αντάξιο των προσδοκιών μας. Και τούτο γιατί οι προσδοκίες μας πάντα θα ...μεγαλώνουν και θα προηγούνται! Θα είναι πάντα μπροστά από αυτό που καταφέραμε. Και αυτό είναι υπόσχεση προς όλους εσάς που μας διαβάζετε, και που ελπίζουμε να γίνετε πελάτες μας και καλοί φίλοι.

Εχοντας πει αυτά, έχοντας εκφράσει την πρόθεσή μας, καιρός είναι να ...χαμηλωσουμε τους τόνους και να ζητήσουμε την επιείκιά σας. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν λάθη. Πολλά λάθη. Ξέρουμε ότι ΠΟΤΕ τίποτα δεν είναι τέλειο. Ξέρουμε ότι "κάθε αρχή και δύσκολη". Ξέρουμε επίσης, και ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσετε. Οτι θα έχουμε την κατανόησή σας. Και σας ζητάμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να μας γράψετε, να εκφράσετε την άποψή σας, να μας κάνετε υποδέιξεις γιά το πως θα έπρεπε να είναι το House of Wine, πως θα το θέλατε.

Γιατί το House of Wine έγινε γιά εσάς: τους φίλους του οίνου.

Γιατί το House of Wine φιλοδοξούμε να είναι "δικό σας και δικό μας"


Αναρτήθηκε από τον Γευσιγνώστη

0 σχόλια: